Élet-Stílus

Vízbefulladt az idős nő, aki a kutyáját próbálta megmenteni

Akkor látták utoljára élve a 65 éves Toni Ann Robinsont, amikor sétálni vitte Sweep nevű Jack Russel terrierjét a tengerpartra. A northamptoni nő a Wales északi részén fekvő Moelfre-ben üdült a férjével, Paullal. A férfi iszonyatosan aggódni kezdett, amikor a felesége és a kutya hosszú idő múlva sem tértek vissza. Hiába hívta azonban Toni mobilját, csak üzenetet tudott hagyni.

„Kezdek aggódni, hol vagy már?”

Nem sokkal később Sweep, a szomszédos falunál úszott partra a tengerből. A kutya testét vérző sebek borították, a póráza hiányzott. Nem sokkal később egy horgász telefonált a rendőrségre, hogy egy mozdulatlan testet látott meg a vízben, arccal lefelé, a háromméteres hullámok közt hánykolódni.

Fotó: Facebook

Egy életmentőcsónak azonnal elindult a test felé, amint kihúzták az asszonyt, megpróbálták újraéleszteni, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították. Később azonban kiderült, hogy az asszony már a vízben meghalt. Mindez 2016 október 8-án történt, az ügyben elrendelt nyomozást most zárták le a hatóságok.

A halottkém megállapította, hogy az asszony kezein, ujjain, és térdén is vágások, horzsolások és véraláfutások voltak, ami szerinte arra utal, hogy a nő küzdött, hogy ki tudjon kecmeregni a sziklás parton a vízből. A vérében nem volt nyoma sem drogoknak, sem alkoholnak. Ahogy idegenkezűségre sem utalt egyetlen jel sem.

A nyomozás arra jutott, hogy baleset történt. Sweep valószínűleg beszaladt, vagy beesett a vízbe, de az egyre szelesebb idő miatt nem tudott kimászni, Toni pedig megpróbálta kimenteni szeretett kutyáját.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik