Élet-Stílus

Hatalmas péniszszobrot készíttetett 12 éves diákjaival egy tanár

Az osztrák iskola diákjai ugyan viccesnek találták a feladatot, a szülők már nem voltak lenyűgözve.

Kirúgtak egy képzőművészetet oktató osztrák pedagógus egy alsó-ausztriai iskolából, miután 12 éves diákjaival egy merev péniszt ábrázoló nagy szobrot készíttetett – jelentette a The Local osztrák kiadása. A beszámoló szerint a diákok viccesnek találták, és élvezték a feladatot, de szüleik már egészen más véleményen voltak, és panaszt emeltek a 49 éves tanár ellen az igazgatónál.

A Waidhofen an der Thaya városában található iskola igazgatója, Roland Senk megerősítette, hogy a tanár is ott volt az osztályteremben, amikor a diákok megalkották a péniszszobrot, közölve, hogy az esetet nem lehet „ártalmatlan viccként” kezelni. A szobrot ezután eltávolították az osztályteremből, és megsemmisítették, míg a meg nem nevezett tanárnak meg kellett jelennie az alsó-ausztriai iskolafelügyelet előtt.

A bizottság elnöke, Johann Heuras a tanár azonnali felfüggesztése mellett döntött. A The Local beszámolója szerint a pedagógus ellen már korábban is érkezett panasz oktatási módszerei miatt, valamint azért, mert illetlen szexuális megjegyzéseket szokott tenni diákjai előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik