Élet-Stílus

Bizarr csoportos szexre vett rá három nő egy leitatott focistát

A három nő egy éjjel ismerkedett össze a gyanútlan férfival, aki először még szívesen vette a trió közeledését. A nők ezután addig itatták a férfit vodkával, amíg az ki nem dőlt. A hármas ekkor kezdte el szexuálisan zaklatni a férfit, az egészet videóra is vették.

A 26 éves Brogan Gillardot, a négy évvel fiatalabb Paige Cunninghamet és a mindössze 20 éves Shannon Jones-t a Prestoni Bíróság börtönbüntetésre ítélte, miután bűnösnek találták őket szexuális erőszak bűntette miatt. A 20 éves áldozatot, aki a híradások szerint profi futballista, ám érthető okok miatt nem nevezik meg a források, a nők a hasára fektették,

levágták a haját, majd zöldségeket és gyümölcsöket hámoztak a testén.

Dugjam a hátsójába?

Kérdezi a felvételen a 26 éves Brogan Gillard, aki ezután megsebezte a ferfit azzal az ollóval, amivel korábban levágták a haját. A rendőrség beszámolója szerint az áldozat a támadás során nem szenvedett maradandó sérüléseket, ám a biztonság kedvéért kórházba szállították. A nők ügyét januárban tárgyalják tovább, mindhárman bekerültek a szexuális bűnelkövetők nyilvtántartásába.

Daily Star

Ajánlott videó

Olvasói sztorik