Élet-Stílus

Így érhet többet az otthonunk(X)

24.hu
24.hu

2016. 12. 12. 00:00

Átgondolt tervezéssel és a VELUX vállalat szakértőinek tanácsaival a tetőtér beépítése nem csak nagyobbá, de értékesebbé is teheti az otthonunkat.

A tetőtér beépítését sokkal egyszerűbben és költségtakarékosabban kivitelezhetjük, mint egy új otthon vásárlását vagy egy hozzáépítést. A felfelé terjeszkedéssel ráadásul óvjuk a környezetet, és megőrizhetjük a házunk építészeti, kulturális értékét, továbbá a gondosan, minőségi építőanyagokkal és szakszerű kivitelezéssel felújított tetőzet jelentősen növelheti az ingatlan értékét is. A VELUX vállalat szakértői azt javasolják, ha belevágnánk a tetőtéri otthon kialakításába, mindenképpen kérjük szakember segítségét. Amennyiben ő úgy véli, a ház alkalmas erre a célra, akkor is van néhány szempont, amelyekre érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

Mire figyeljünk a tetőtér kialakításánál?

A tetőtéri otthonnak, ahogy most, úgy a jövőben is meg kell felelnie az aktuális igényeinknek, rugalmasan alakítható, korszerű alaprajzot készítsünk. A tervezéskor továbbá tartsuk szem előtt a VELUX vállalat szakértőinek tanácsait:

  • Minőségi építőanyagokkal és szakszerű kivitelezéssel a tetőtér tovább szolgálja ki a családot, és jelentősen növeli az otthonunk értékét.
  • A mindennapokban és az eladáskor is fontosak a tágas terek, valamint a rugalmas alaprajzi elrendezés, amelyet a változó igényeinkhez igazíthatunk. Igyekezzünk kevés közlekedőt kialakítani, méretre készült bútorokkal pedig használjuk ki az alacsony belmagasságú zugokat.
  • Ügyeljünk arra, hogy a lépcső ideális helyre érkezzen, egyébként értékes területet veszíthetünk.
  • Legyünk bőkezűek a tetőtéri ablakokkal, mert egyrészt értéknövelő tényezők, másrészt biztosítják a komfortos beltéri klímát. A „gödör effektus” elkerülése érdekében ügyeljünk a beépítési magasságra (hogy kilássunk) és válasszunk minél nagyobbat, mert később már nem fogjuk kicserélni, ha kicsi.

Fókuszban az ablakok

A VELUX tetőtéri ablakok és a hozzájuk illeszkedő kiegészítők tökéletesen megfelelnek a kényelmes és értéktartó otthonokkal kapcsolatos elvárásoknak. A termékek hő- és páratechnikai szempontból, továbbá a bevilágítás mértékét, valamint annak szabályozhatóságát illetően, széles választékkal állnak rendelkezésre. A VELUX tetőtéri ablakok maximalizálják a helyiségekbe jutó természetes fény mennyiségét, a VELUX árnyékolók pedig minden évszakban segítenek a kellemes beltéri klíma fenntartásában. A VELUX termékekkel így nem csak komfortos, világos és egészséges otthont alakíthatunk ki, de jelentősen növelhetjük az értékét is. További információ és tippek a tetőtér kialakításához: www.VELUX.hu

Mentés

Mentés

Mentés

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

WASHINGTON, DC - JULY 24:  U.S. President Donald Trump waves as walks to Marine One while departing from the White House on July 24, 2017 in Washington, DC. President Trump is traveling to Beaver, West Virginia where is will speak to Boy Scouts at the at the 2017 National Scout Jamboree.  (Photo by Mark Wilson/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.