Élet-Stílus

Így érhet többet az otthonunk(X)

Átgondolt tervezéssel és a VELUX vállalat szakértőinek tanácsaival a tetőtér beépítése nem csak nagyobbá, de értékesebbé is teheti az otthonunkat.

A tetőtér beépítését sokkal egyszerűbben és költségtakarékosabban kivitelezhetjük, mint egy új otthon vásárlását vagy egy hozzáépítést. A felfelé terjeszkedéssel ráadásul óvjuk a környezetet, és megőrizhetjük a házunk építészeti, kulturális értékét, továbbá a gondosan, minőségi építőanyagokkal és szakszerű kivitelezéssel felújított tetőzet jelentősen növelheti az ingatlan értékét is. A VELUX vállalat szakértői azt javasolják, ha belevágnánk a tetőtéri otthon kialakításába, mindenképpen kérjük szakember segítségét. Amennyiben ő úgy véli, a ház alkalmas erre a célra, akkor is van néhány szempont, amelyekre érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

2

Mire figyeljünk a tetőtér kialakításánál?

A tetőtéri otthonnak, ahogy most, úgy a jövőben is meg kell felelnie az aktuális igényeinknek, rugalmasan alakítható, korszerű alaprajzot készítsünk. A tervezéskor továbbá tartsuk szem előtt a VELUX vállalat szakértőinek tanácsait:

  • Minőségi építőanyagokkal és szakszerű kivitelezéssel a tetőtér tovább szolgálja ki a családot, és jelentősen növeli az otthonunk értékét.
  • A mindennapokban és az eladáskor is fontosak a tágas terek, valamint a rugalmas alaprajzi elrendezés, amelyet a változó igényeinkhez igazíthatunk. Igyekezzünk kevés közlekedőt kialakítani, méretre készült bútorokkal pedig használjuk ki az alacsony belmagasságú zugokat.
  • Ügyeljünk arra, hogy a lépcső ideális helyre érkezzen, egyébként értékes területet veszíthetünk.
  • Legyünk bőkezűek a tetőtéri ablakokkal, mert egyrészt értéknövelő tényezők, másrészt biztosítják a komfortos beltéri klímát. A „gödör effektus” elkerülése érdekében ügyeljünk a beépítési magasságra (hogy kilássunk) és válasszunk minél nagyobbat, mert később már nem fogjuk kicserélni, ha kicsi.

3

Fókuszban az ablakok

A VELUX tetőtéri ablakok és a hozzájuk illeszkedő kiegészítők tökéletesen megfelelnek a kényelmes és értéktartó otthonokkal kapcsolatos elvárásoknak. A termékek hő- és páratechnikai szempontból, továbbá a bevilágítás mértékét, valamint annak szabályozhatóságát illetően, széles választékkal állnak rendelkezésre. A VELUX tetőtéri ablakok maximalizálják a helyiségekbe jutó természetes fény mennyiségét, a VELUX árnyékolók pedig minden évszakban segítenek a kellemes beltéri klíma fenntartásában. A VELUX termékekkel így nem csak komfortos, világos és egészséges otthont alakíthatunk ki, de jelentősen növelhetjük az értékét is. További információ és tippek a tetőtér kialakításához: www.VELUX.huÍgy érhet többet az otthonunk(X) 3

Mentés

Mentés

Mentés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik