Élet-Stílus

Az internet kedvenc nyugdíjasa lemezszerződést kapott

Már két sláger az e-lemezboltban!

Ugye mindenki emlékszik Teddy McDermottra? Ő az a 80 évesi úriember, aki a fiával énekelget a kocsiban, az internetezők nagy örömére. Azt a videót, amelyen az Alzheimer-kórban szenvedő férfi és fia a Quando, Quando, Quando című dalt adja elő, már több mint ötmilliószor nézték meg a Facebookon.

Nos, remek hírünk van: mint ahogy azt már a címben is tudattuk, a The Songaminute Man (ez a művészneve) Facebook-oldalon ma reggel bejelentették, hogy Teddy McDermott lemezszerződést írt alá a Decca Records-nál, és (az Abbey road stúdióban felvett!) You Make Me Feel So Young és a Quando Quando Quando című dalokat máris meg lehet vásárolni az iTunes-on.

facebook.com/songaminute
facebook.com/songaminute

Teddy fia azt írja a Facebookon, hogy a bevételből apja és anyja mellett az Alzheimer Society nevű, a kórban szenvedő betegeket és családjukat támogató jótékonysági szervezet is részesül.

Eközben a közösségi finanszírozási oldalon, ahol 1000 fontot szerettek volna gyűjteni az alapítványnak, már 116 ezer fontot (42 millió forint) dobott össze több mint nyolcezer ember.

Az örömhírre való tekintettel hallgassuk meg ismét a csodás előadást:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik