Élet-Stílus

Megverte vőlegényét, mert nem akart vele szeretkezni

A floridai Umatilla város rendőrsége letartóztatott egy 27 éves nőt, mert megvert egy férfit, amiért nem akart vele szeretkezni – jelentette a Daily Commercial című lap. A letartóztatási jegyzőkönyv szerint az áldozat az ágyban feküdt menyasszonyával, Lisa Marie Smith-el, amikor a nő elkezdte kérlelni, hogy szexeljenek.

A férfi azonban visszautasította Smith közeledését, közölve vele, hogy kora reggel dolgozni kell mennie, és amúgy sincsen abban a hangulatban. Smith nem erre a válaszra várt, és dühében kirúgta a férfi az ágyból, aki úgy döntött, hogy akkor a földön alszik.

A nő azonban még ekkor sem hagyta annyiban a dolgot, és folytatta a követelést. Majd amikor továbbra is csak elutasítást kapott, egy lámpával ütlegelni kezdte a férfit a fején és az arcán. A kiérkező rendőrök elmondása szerint a férfi arcát kisebb sérülések borították.

Smith ellen könnyű testi sértés vádjával indítottak eljárást. A nő a rendőröknek tagadta, hogy rátámadt volna vőlegényére. Smith azt állította, hogy ő aludt, és fogalma sincs, miről beszél a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik