Élet-Stílus

Lehetetlen helyre rejtett egy csomag kokaint a teljesen meztelen férfi

Június 17-én reggel fél 9-kor azért riasztották a Swindon-i rendőrség járőreit, mert egy Southampton Road-i lakópark parkolójában egy fiatal férfi hangosan randalírozott. A 24 éves Joshua Hare már teljesen meztelen volt, mikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre. A férfire a környékbeliek hívták rá a hatóságokat, akik a helyszínen letartóztatták a zavarodott fiatalembert, mivel ellenszegült a rendőri intézkedésnek.

Lehetetlen helyre rejtett egy csomag kokaint a teljesen meztelen férfi 1
Joshua Hare

A beszámoló szerint a parkolóban volt némi lökdösődés Hare és a járőrök között, akiknek végül sikerült bevinniük őt a helyi kórházba. A jelentésből kiderült, hogy a férfinél 7, 2 gramm kokaint találtak, ami különösen fura, tekintve, hogy a begyűjtésekor anyaszült meztelen volt. Hare a Swindon-i bíróságon elismerte, hogy

kábítószert birtokolt, amit a péniszében, egészen pontosan a fitymájában rejtett el.

Az anyag bevizsgálása után kiderült, hogy a Hare-nél talált fehér porral teli zacskóban valóban kokain volt. A férfi ügyvédje arra kérte a bíróságot, hogy az ítélet meghozatalakor vegyék figyelembe Joshua Hare rossz magánéleti hátterét is. A fiatalnak ugyanis nincs hol laknia, még bejelentett lakcímmel sem rendelkezik, valamint korábban voltak már alkohollal és drogokkal kapcsolatos problémái is.

A Hare-nek már korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel, egy korábbi ügye miatt jelenleg is feltételesen volt szabadlábon. A mostani balhéja miatt úgy néz ki, hogy börtönbe kell majd vonulnia.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik