Élet-Stílus

Kockákkal vallott szerelmet egy kocka, de nem ment vele sokra

„Nem igazán gondolok rá” – felelte férfiasan a Hongkongban élő, 27 éves Tong Aonan, amikor azt kérdezték tőle, hogy érzi magát, mióta összetörték a szívét.

„Csak meg akartam lepni, elmondani, hogy nagyon tetszik nekem, de elutasított, ez van” – mondta a férfi, aki hónapokat dolgozott nem mindennapi vallomásán. 840 Rubik kockából készítette el választottja, a szomszéd lány portréját.

fotó: Europress
fotó: Europress

A 210 centi magas, és 140 centi széles mozaik megalkotásának legnehezebb része a tervezés volt, ami két hónapig tartott. Amikor ezzel megvolt, Aonan 460 dollárért (128 ezer forintért) rendelte meg a kockákat, majd három éjszakát, összesen 20 órát töltött azzal, hogy a képnek megfelelően rakja ki mindegyiket, majd egy speciális keretben összeállítsa a portrét.

A férfi szomorú története a kínai közösségi portálokon terjedt el, ahol sokan kérdezték, hogy lehetett annyira szívtelen a szomszéd lány, hogy hidegen hagyta egy ilyen lenyűgöző vallomás. Aonan azonban mindenkit megnyugtatott, hogy benne nem maradt rossz érzés, mert bár a szívét nem sikerült meghódítania, a lány végül is örült, és elfogadta ajándékba a portrét. Ő meg különben is szeret kirakózni. Külön kért mindenkit, hogy ne szidják a lányt mindenütt az interneten.

(CNN)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik