Élet-Stílus

A fél internet a „megszállott” babáról készült videótól borzong

Egy bébiőr kamera rögzítette az éjszaka közepén lezajlott jelenetet, ami aztán felkerült az internetre, milliók nézték meg, és a legtöbben közülük nem hisznek a saját szemüknek.

A videón az látszik, hogy egy gyermek kétségbeesetten sír az anyja után, de mivel egy ideig semmi sem történik, megpróbál kimászni az ágyból. Aztán, mintha csak egy horrorfilmet látnánk, a kicsi felmászik a rács vékony peremére, és úgy áll rajta, mintha oda lenne ragasztva, ráadásul a kamera képén a szemei kísértetiesen világítanak. A baba aztán visszaesik az ágyba.

Rengetegen gondolják azt, hogy a gyereket valamilyen démon szállhatta meg. A brit Metro című lap megmutatta a videót Ashley Darkwoodnak, egy paranormális jelenségekkel foglalkozó szervezet vezetőjének, aki azt mondta, hogy a felvétel valószínűleg hamisítvány. Szerinte a felvétel pont azokat a kliséket használja, amiket a hollywoodi filmekből leshetünk el a démoni megszállásról. Hozzátette, hogy persze az is elképzelhető, hogy egy valódi, csak elképesztő egyensúlyérzékkel rendelkező gyermeket látunk.

Egy másik paranormális szakértő Hazel F Williams ugyancsak kétli, hogy a gyermeket bármi is megszállta volna. Szerinte vannak gyanús részletek, egy ponton például a videó hangja és kép nincsenek szinkronban, és 0.41-nél egy pillanatra mintha a gyermek teljesen eltűnne a képről.

Senki sem biztos benne, hogy manipulált, vagy valós felvételről van szó, de az elég valószínűtlen, hogy démonok szállták volna meg a gyermeket. Különösen azért, mert a felvételnek van egy második része is, amikor szegény kicsi újra megpróbál kimászni az ágyból, de ezúttal előre esik. Szerencsére úgy tűnik, hogy sérülés nélkül megússza, és végre az anyja is előkerül.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik