Élet-Stílus

Szívalakú anyajeggyel született a Valentin-napon fogant baba

A most 12 hetes kislány homlokán két nappal születése után tűnt fel a szokatlan alakzat.

„Amikor először megláttuk az anyajegyet, nagyon megijedtünk. Azt hittük, valamilyen kiütés. Vagy, ami még rosszabb, egy fertőzésre utaló tünet, ezért gyorsan orvoshoz vittük Poppyt”

-meséli a brit Daily Mail című bulvárlapnak a kislány 20 éves édesanyja, Jade Sparham. Hozzátette, kislánya tavaly novemberben született teljesen egészségesen, a különleges, szívalakú anyajegy csak két nappal később jelent meg Poppy homlokán, nem sokkal azután, hogy hazavitték őt.

„Szerencsére az orvosunk megnyugtatott, hogy Poppynak nincs semmi baja. Hogy az, amit mi fertőzésnek, kiütésnek hittünk, egyszerű és ártalmatlan anyajegy.”

Jade, aki, miután megtudta, hogy terhes, otthagyta állását, azt mondja, férjével csak kislányuk születése után döbbentek rá, hogy a gyermek Valentin-napon fogant. Azt mondja, a felismerés még különlegesebbé teszi gyermeküket és a közelgő szerelmesek ünnepét is.

„Az orvosok igyekeztek minket megnyugtatni, hogy az ilyen és ehhez hasonló anyajegyek egy-két év múlva maguktól elmúlnak. De mi leginkább azt szeretnénk, ha Poppy szívalakú anyajegye élete végéig megmaradna, hiszen ettől az, aki.”

Az anya azt mondja, nem fél tőle, hogy gyermekét csúfolni vagy bántani fogják. Szerinte az, aki csak ránéz, képtelen bármi gonoszságot vagy csúnyát mondani a kislányra.

„Még minket is lenyugtat, ha esetleg veszekednénk a férjemmel. Ránézünk Poppyra, a szívecskére és egyből eszünkbe ötlik, mennyire szeretjük egymást.”

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik