Élet-Stílus

Kecskeszellem őrjíti meg a tulajdonost, eladja a házat

Középkori börtön volt az ingatlan, és most sincs nyugi.

Vanessa Mitchellnek elege lett. A 43 éves nő túl akar adni St Osyth-i (Essex, Anglia) házán, mert kezd megőrülni az ingatlanban tapasztalt paranormális jelenségek miatt.

Vanessa 11 éve vásárolta meg a Cage (börtön) névre hallgató házat, ám – állítólag – nem volt tudatában, hogy „szellemek lakják”. Ezzel a 11 évvel így szinte rekorder, mert mint időközben kiderült, a korábbi tulajdonosok (egy kivételével) legfeljebb 4 évig maradtak meg a lakásban.

A nő azt állítja, régóta tapasztalja, hogy láthatatlan erők lakják a házat, de eddig nem érezte úgy, hogy nem bír tovább maradni. Az utolsó csepp az volt, amikor egy magas alakot pillantott meg fia ágyánál. Nemrégiben készült egy fotó, amelyen

SÁTÁNI KECSKE  

alakja rajzolódik ki.

Vanessa az elmúlt években alaposan belevetette magát a ház történetének kutatásába, és kiderítette, hogy az ingatlan a középkorban börtönként funkcionált, ahol a XVI. században nyolc nőt végeztek ki – a boszorkányüldözés áldozatai lettek. Azóta volt olyan tulajdonosa a háznak, aki beköltözése után nem sokkal már a vásárlási ár harmadáért akarta eladni a házat, csak, hogy ne kelljen tovább ott maradnia.

Vanessa is így tesz, értékesíteni szeretné az ingatlant, miután a paranormális jelenségek kutatóinak, médiumoknak és egyéb szakembereknek sokaságával konzultált már az ügyben, de senki nem tudta elűzni a sötét erőket, ő pedig egy ideje már nem mer egyedül bemenni. Korábban érzett már olyat, hogy

a fenekére csaptak,

pedig senki nem volt a házban; amikor pedig 8 hónapos terhes volt, valaki a földre taszította.

A legutóbb pedig egy tükörben készült szelfiből sikerült szakembereknek ezt az ábrát kimazsoláznia:

A kép forrása: facebook
A kép forrása: facebook

Kérdés, hogy ezek után ki akarja majd megvenni tőle a hangulatos kis lakást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik