Élet-Stílus

Kulcsár Edina kisírt szemmel gyászol

Kulcsár Edina Facebook-oldalán osztotta meg, hogy elhunyt egy közeli családtagja, nagymamájának fia. Az ország legszebb nője és az Aktív műsorvezetője hosszan írt a fájdalmáról, a bejegyzéshez egy fotót is mellékelt, amelyen kisírt szemmel látható.

“Elmúlás!… Becsüljétek meg az életet!
Az életben az egyik legfájdalmasabb dolog, ha az ember elveszti valamely szerettét! Sajnos most az én családomban ez történt. :(
A mamámmal, az anyukámmal és a nagybátyámmal ( a mamám fiával ) laktam kiskorom óta! Ebből (is) adódik, hogy ők állnak hozzám a legközelebb!
A mai nap délelőtt a mamám fia, több hét harc után elhunyt! Sajnos őt is megtámadta a legalattomosabb betegség, a rák! Tudom, hogy már jobb neki, de ettől függetlenül nagyon fájdalmas időszak ez egy család életében!
Nagyon büszke vagyok a családomra! Nagyon ritka az ilyen összetartás mint amire most ezekben a hetekben az én családom tett tanúbizonyságot! 7. hete szinte minden áldott percben volt mellette valaki, és váltottuk egymást, hogy segítsük őt és ott legyünk mellette!
Annyit voltam az utóbbi időben kórházban, hogy teljesen átértékeltem az életet! Hihetetlen mennyin múlik egy emberi élet!!! Becsüljétek meg, mert ez a legnagyobb kincs, és szeressétek nagyon a családotokat! <3″

Ajánlott videó

Olvasói sztorik