Élet-Stílus

Rendőrt hívott sérült társához az eszes kutya

Miután gazdájukat kórházba szállították, Annabelle és Jacques gondolt egyet, és dobbantott otthonról.

A két keverék kutyus ezután úgy döntött, kalandoznak egyet a massachusettsi otthonukhoz közeli erdőben, fittyet hányva arra, hogy a helyi rendőrök épp nagy erőkkel keresik őket.

„Nem sokkal nyolc óra előtt furcsa hívást kaptunk. Egy idős asszony telefonált, akit nem sokkal korábban szédülés miatt kórházba kellett szállítaniuk. Azért könyörgött a diszpécsernek, hogy küldjön egy járőrt a házához, hogy megbizonyosodhasson, mindkét kutyája jól van. Mikor odaértem, az utca végén láttam a két kutyát, de hiába igyekeztem utánuk, nem értem őket utol. Nagyon megrémülhettek a kavarodástól”

– mondta Christopher Bisceglia őrmester, majd a Today.com-nak elmondta, mivel nagy állatbarát és szabadidejében segítőkutyákat képez, nem hagyta nyugodni a két magára maradt kutya sorsa. Visszament az utcához, ahol legnagyobb meglepetésére ott találta az egyik kutyát.

„Jacques – az egyik legokosabb négylábú, akivel találkoztam – az út közepén állt és hangosan ugatott. Sokkal izgatottabbnak tűnt, mint előtte. Mintha csak arra akart volna rávenni, hogy kövessem őt.”

Kép forrása: Orange Police Department
Kép forrása: Orange Police Department

Bisceglia végül az erdő belsejéig követte a folyamatosan ugató és meg-megálló jószágot, mígnem észre nem vette izgatottsága okát. Társa, Annabelle egy meredek, havas árok aljában feküdt, véresen, mozdulatlanul. Bisceglia azonnal értesítette a tűzoltókat, akik végül kimentették a bajba jutott kutyát.

Kép forrása: Orange Police Department
Kép forrása: Orange Police Department

A két kalandor szerencsére komoly sérülések nélkül megúszta a felfedezőutat, és most állatvédőknél várják, hogy gazdájuk végre hazatérjen és gondoskodjon róluk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik