Élet-Stílus

Vajon mitől olyan boldog ez a nő?

Hatalmas mosoly, kipirult arc, zilált haj az egyik, elégedett, kisimult vonások a másik oldalon. Nem kell Sherlocnak lenni ahhoz, hogy levonjuk a következtetést: ez pár nemrég szeretkezett egy kellemeset. Hogy mi ebben a nagy szám? Miért osztják meg tízezrek az ausztrál blogger, Constance Hall posztját? Mert elmagyarázza, mi az a „szülőszex”, és miért annyira fontos.

We had “parent sex” yesterday. You know what parent sex is, it’s that 3.5 minutes you get in between changing nappies…

Posted by Constance Hall on Tuesday, 5 January 2016

 

„Tudod a szülőszex az a három és fél perc, amikor két pelenkacsere között, főzés közben észreveszed, hogy éppen az összes gyermeked el van merülve valamiben. Közben rájössz, hogy lassan egy hónapja, hogy utoljára dugtál, és kezded úgy érezni, hogy már csak lakótárs vagy.

A férjed elcsábítása annyiból áll, hogy az egyik kezeddel a farkára, a másikkal a hálószoba ajtajára mutatsz. A pózt az határozza meg, hogy az egyik lábaddal be tudd támasztani az ajtót, mert tisztában vagy vele, hogy az amúgy rettenetesen hangos gyerekeid nagyon halkan tudnak ám lopakodni, ha akarnak.

Mindegy mennyire van meleg, magatokra húzod a paplant arra az esetre, ha valami úton-módon az egyik kölyök mégiscsak meglátná, hogy anya és apa az ágyban jógáznak. Igazán romantikus, ahogy a legapróbb neszre is fülelsz, és tudod, hogy nagyon meg vannak számláva a napok, amikor elcsíphetsz egy ilyen apró szünetet.

A férfiak lenyűgözően csodálatos teremtmények. Nagyon inspiráló, hogy ilyen körülmények között is, simán el tudnak menni, ami nekünk, nőknek azért nem mindig olyan egyszerű. De egész végig elégedetten gondolsz arra, hogy mekkora szexistennő is vagy te tulajdonképpen, és hogy pasid ezután biztos nem lesz akkora segg, talán egy egész napig.

Nos, az enyém nagyon elégedett volt úgy is, hogy csak feküdtem ott a megereszkedett melleimmel, a terhesség után löttyedt hasammal, elterebélyesedett szőrzettel, meg minden ilyesmivel, de ő még mindig azt gondolja, hogy fantasztikus vagyok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik