Élet-Stílus

Életre szóló kötelék: háromlábú kiscica lett az amputált karú kislány barátja

A kislány bal karját azután távolították el az orvosok, hogy tízhónapos korában rákkal diagnosztizálták.

És, bár a kétéves Scarlett Tipton szervezetében ma már nyoma sincs a betegségnek, még számos beavatkozás vár rá, hogy teljesen meggyógyulhasson. A kislány szülei karácsony előtt döntötték el, hogy Scarlett lábadozását egy bársonytalpú barát közreműködésével gyorsítják fel.

Kép forrása: Bored Panda
Kép forrása: Bored Panda

„Olyan cicát kerestünk, aki Scarletthez hasonlóan, sok mindenen ment keresztül. Akihez kötődhet és akivel van bennük valami közös”

– nyilatkozta a kislány édesanyja a Love Meow-nak, aztán elárulta, leendő kedvencükről, Docról a tévében hallottak először, nem sokkal karácsony előtt. Az Orange megyében élő családra mély benyomást tett a kiscica története, aki azért vesztette el egyik mellső lábát, mert nem sokkal korábban elgázolta egy autó.

Kép forráas: Bored Panda
Kép forráas: Bored Panda

Tipponék végül két órát autóztak, csak hogy találkozhassanak a cicával, és már az első pillanatban tudták, hogy hazafelé eggyel többen lesznek majd.

„Mikor a gondozók megmutatták Scarlettnek a cicát, szinte azonnal észrevette a hegeket az oldalán. Megsimogatta őket, majd a kezével rámutatta a saját varrataira. Egy szempillantás alatt összerakta a fejében, hogy a cica épp ugyanolyan megpróbáltatásokon ment keresztül, mint ő. Nagyon megható pillanat volt.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik