Élet-Stílus

Felismerhetetlenre fogyott a közel 100 kilós 26 éves nő

Azért állt nyilvánosság elé, hogy egyszer és mindenkorra bebizonyítsa, nem az éhezéstől lesz valakinek bombaalakja.

A 26 éves Hannah Hindmarsh mindezt a saját kárán tanulta meg, miután drasztikus fogyókúrába kezdett, hogy olyan alakja lehessen, mint példaképének, a brit X-factorban zsűriző Cheryl Fernandez-Versininek. A fiatal nő ekkor 95 kilónál is többet nyomott és ahhoz, hogy elérje célját, először az étrendjén változtatott és lemondott a hamburgerekről, a fehér kenyérről, a süteményekről és az édességekről.

Kép forrása: mirror.co.uk
Kép forrása: mirror.co.uk

Csakhogy ahelyett, hogy ezeket egészséges, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel és sovány húsokkal helyettesítette volna, Hannah úgy döntött, koplalni fog. Mint mondja, volt olyan napja, hogy délután ötig semmit nem evett, azután is csak egy kis lazacot zöldborsóval, esetleg egy féltányér kukoricaphelyhet.

„Éjfélkor már olyan éhes voltam, hogy legszívesebben az egész hűtőt felfaltam volna. Ennek ellenére kitartottam és legfeljebb néhány szem sós kekszet ettem, amit előtte tabasco szószba mártottam.”

Hannah azt mondja, a szósz annyira csípős volt, hogy hosszú órákra elvette az étvágyát. Csakhogy a fiatal nő nem mindig tudta megállni, hogy ne egyen. És, ha már elkezdte, addig evett, amíg csak bírt, majd hashajtót szedett, hogy soványabbnak érezze magát.

Kép forrása: mirror.co.uk
Kép forrása: mirror.co.uk

Néhány hónapokig ment ez így, mikor az éhezéstől és a kimerültségtől össze  nem esett és kórházba nem került. Mikor szembesítették azzal, hogy evési rendellenességben szenved, Hannah úgy döntött, változtat a módszerén: éhezés helyett az edzőtermet választotta, ahol amatőr testépítő édesapjával kezdtek közös edzésbe.

„Néhány hét után már látványos volt az eredmény. Még híztam is néhány kilót, amitől legnagyobb meglepetésemre, egyáltalán nem estem pánikba”

– meséli, majd hozzáteszi, most, hogy tökéletes az alakja, legnagyobb vágya az, hogy egyszer amatőr testépítőként is megmutathassa magát.

Kép forrása: mirror.co.uk
Kép forrása: mirror.co.uk

„Egy életre megtanultam a leckét, és ha legközelebb valamiért szükségem lesz rá, hogy változtassak az alakomon, először az edzőteremben próbálok szerencsét”

– mondja, majd hozzáteszi, szeretné, ha a történetével erőt adhatna a hozzá hasonlóknak a változtatáshoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik