Élet-Stílus

A tanár vigyázott a gyerekekre, míg édesanyjuk vizsgázott

Miután a bébiszitter az utolsó pillanatban lemondta őket, az anyának nem maradt más választása, mint magával vinni a gyermekeit.

A megható képet, ahogy az egyetemi professzor a négy- illetve ötéves gyerekekkel játszik, a louisville-i édesanya barátnője, Victoria Henry örökítette meg. Miután erre engedélyt kapott az édesanyától, Monica Romerótól, a képet ezzel a kísérőszöveggel töltötte a Facebookra:

“Egyetemi pályafutásom legmeghatóbb élményében volt részem ma délután. Az egyik jó barátnőm, aki nem mellesleg kétgyermekes édesanya, épp az államvizsgájára készült, mikor kiderült, a bébiszitternek, akit a vizsga idejére fogadott fel, nem jó az időpont. Azt javasoltam neki, ne gondolkozzon, hanem hozza be a gyerekeket az egyetemre, akik majd az előtérben eljátsszanak, miközben vizsgázik. Végül az egyetem egyik professzora volt az, aki vállalta, hogy felügyel a gyerkekre, míg az édesanyjuk vizsgázik.”

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Miután a fotó vírusszerűen terjedni kezdett, az ABC News amerikai hírcsatorna megkereste a Louisville Egyetem szóban forgó professzorát, dr. Daniel Krebst, aki az újságírók kérdésére elmondta, ebben a történetben egyáltalán nem ő a hős. Hanem az a kétgyermekes édesanya, aki a munkája és a gyermekek nevelése mellett még arra is vállalkozott, hogy egyetemi diplomát szerez.

“Az, hogy én 40 vagy 50 percre lefoglalok két gyermeket, egyáltalán nem nagy kunszt”

– nyilatkozta.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

A férfi hozzátette, eleinte kicsit aggódott a felvigyázás miatt, mert korábbi tapasztalatai azt mutatták, nem igazán tudja lekötni a gyerekeket, de ebben az esetben hamar rájött, hogy felesleges volt aggódnia. A gyermekek annyira élvezték a professzorral töltött időt, hogy azóta is azt kérik édesanyjuktól, vigye be őket az egyetemre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik