Élet-Stílus

A „legrondábbak listáján” szereplő lány megindító válasza

Rengetegen megosztották az iskolai zaklatók ellen felszólaló Facebook-bejegyzést.

Az egyik legrondább lány az osztályban – ezt a kedves jelzőt aggatták társai Lynelle Cantwellre. A chicagói Holy Trinity (Szentháromság) elnevezésű katolikus középiskolában valaki létrehozott egy szavazást a „suli legrondább lányai” címmel, és kiposztolta az ask.fm oldalra.

Lynelle neve is bekerült a rangsorba… a lányt eléggé kiborította az eset. Mégis úgy döntött, nem dühből válaszol, megpróbált pozitív üzenettel reagálni a Facebookon. Idézünk a posztból:

„Annak, aki a „12. osztály legcsúnyább lányai” szavazást csinálta az ask.fm-en.  Sajnálom, hogy annyira szomorú az életed, hogy mások megalázásához kell folyamodnod.”

A bejegyzésben Lynelle annak a 12 embernek is üzent, akik rá szavaztak, és így ő lett a 4. a listán:

Tudom, hogy nem én vagyok a legszebb dolog, amire nézhet az ember. Tudom, hogy nagy a tokám, és XL-esek a ruháim. De nem magamat sajnálom. Hanem titeket”.

„Sajnálom, hogy számotokra remek szórakozás, ha miattatok más szarul érzi magát. Sajnálom, hogy sosem lesz lehetőségetek megtudni, milyen ember vagyok. Lehet, hogy a külsőm nem okés, de vicces, kedves, előítélet-mentes, jószívű, elfogadó, segítőkész vagyok, és nagyon könnyű velem beszédbe elegyedni. És ugyanez igaz az összes többi lányra, akit feltettetek a listára. Attól, hogy a külsőnk nem tökéletes, még nem vagyunk undorítóak. Ha ezt gondoljátok a rondaságról, akkor nagyon sajnállak titeket. De tényleg. Kezdjetek valamit az életetekkel.”

Bejegyzését több mint hétezren osztották meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik