Élet-Stílus

Újabb őrület a közösségi oldalakon: óvszeres kihívás

Ha már fejbedobjuk pajtásunkat egy vizes gumival, legalább hívjuk fel a figyelmet a biztonságos szex fontosságára!

Már rég hallottunk online őrületekről, igaz? Mennyire rég volt már a jeges-vödrös játék… na, de sebaj, mert itt az óvszer-kihívás!

Igen, jól olvasták. Ez a legújabb menő tartalom a közösségi oldalakon: egy vízzel feltöltött kondomot kell barátunk / ismerősünk fejére huppantani, és aztán jót kacagni azon, hogy milyen hülyén landol rajta. Mindezt videóra venni, és kiposztolni egy közösségi oldalra a #CondomChallenge2015 címkével ellátva.

Nézzünk egy példát:

Ahogy az Ice Bucket Challenge is jótékonysági célzattal indult – bár meggyőződésünk, hogy erről sok résztvevő nem tudott –, a gumis kihívásnak is van egy fontos célja: felhívni a figyelmet a biztonságos szexre. Mert ugye ha egy fejre pottyantott, vízzel teli óvszer bírja a strapát, akkor miért ne bírná, ha rendeltetésszerűen használjuk! Úgyhogy ha valaki most nekiáll ilyen videót gyártani, akkor – amellett, hogy ügyeljen arra, hogy ne fulladjon meg – arra is figyeljen, hogy a pozitív üzenet (a védekezés fontossága) is terjedjen. (Ja, és fontos a vízhatlan ruha is – ha netán balul sülne el a poén)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik