Élet-Stílus

Létrehozták a legfájdalmasabb játéksérülés ellenszerét

24.hu
24.hu

2015. 11. 18. 19:22

Itt a legóelhárító papucs!

Legóba lépni nem egyszerűen azt jelenti, hogy valaki zokniban mászkál, és rátapos egy játékra. Legóba lépni: fogalom. Az elviselhetetlen fájdalom szinonimája.

Parázson járni – tiszteletreméltó; legón – lehetetlen. Ha ismerősünknek nagyon rosszat akarunk, azt mondjuk: bárcsak legóra lépnél! Egyedül Chuck Norrisnak sikerült, hogy rátaposott egy műanyag építőockára, és a lego sírt fel. És még számtalan hasonló mondás létezik, amely mind-mind arra utal: egy ilyen gyerekszobai baleset iszonyú kínszenvedést okoz.

Kész csoda, hogy a cég (mármint a Lego) csak most állt elő a legóálló papuccsal!

A Lego és egy francia reklámcég közös ötlete alapján már készülnek a rettenetesen vastag talpú pacskerek, amelyekben bárki bátran végigsétálhat egy játékmaradványokkal teli szobán; sőt az olyan baleseteket is megelőzhetjük vele, mint a lábujjak amortizálása a radiátor / ágyláb / ajtófélfa által. Karácsonyi szezonban legalább annyira fontos védőeszköznek bizonyulhat, mint mondjuk az edényfogó  konyhai kesztyű az égési sérülések ellen.

Teljesen érthetetlen módon mindössze 1500 pár papucs készül; és csak az juthat hozzá, aki ír a cég francia weboldalán található kívánságlistára. Reméljük, ez csak beetetés, és tényleg elkezdik nagyüzemben gyártani ezt a hiánypótló védőfelszerelést.

A téma iránt rendkívüli módon érdeklődőknek: íme a gyártási folyamatról készült videó (kattintásra indul).

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.