Élet-Stílus

Dia azt vallja, a gyerekek a legönfeledtebb, legőszintébb társaság

24.hu
24.hu

2015. 11. 17. 10:07

A Richter Aranyanyu Díj célja, hogy olyan segítő foglalkozású nőket kutasson fel, mutasson be és díjazzon, akik minden nap bizonyítják különleges erejüket, kiválóságukat. Bemutatjuk a 2015-ös jelölteket. Varga Diána.
Korábban a témában:

Varga Diána pályafutását színészként kezdte, főként gyerekdarabokban játszott. Mai napig azt vallja, hogy a gyerekek a legönfeledtebb, legőszintébb társaság, feltöltődik, és gazdagabb lesz általuk. A gyerek agykontroll módszert használva annak szenteli életét, hogy segítse őket abban, hogy kiegyensúlyozott, elégedett fiatalokká válhassanak. A matekórán, dolgozat előtti izgalomtól kezdve, jobb eredmények elérésén át, figyelemzavar, hiperaktivitás, tanulással kapcsolatos problémák leküzdéséig bármiben számíthatnak rá tanítványai. Népes rajongótábora szerint Dia megnyerő személyisége, magabiztossága, céltudatossága, türelme, hozzáértése páratlan. Hiszi, hogy minden fejben dől el és abban támogatja tanítványait, hogy bízzanak magukban, váltsák valóra álmaikat. Számos jelölője között bőven akadnak eredményes élsportolók, vagy különböző nehézségekkel küzdő gyerekek szülei, akik mind szinte családtagként tekintenek Diára. Kapcsolata a gyerekekkel nem ér véget a tanfolyamok után, találkozókon, klubfoglalkozásokon van lehetőségük az élményeik megosztására, így tényleg elmondható, hogy a tanuláson túl életre szóló barátság is fűzi őket példaképükhöz.


Ha úgy gondolod, hogy Varga Diánának kell megnyernie a Richter Aranyanyu Díjat, akkor szavazz rá ezen a linken.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. február 23.
Paczolay Péter leköszönő elnök az Alkotmánybíróság általa vezette teljes ülésén Budapesten, az Alkotmánybíróság székházában 2015. február 23-án. Paczolay Péter elnöki megbizatása 2015. február 24-én lejár, hivatalát utódja, Lenkovics Barnabás veszi át.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.