Élet-Stílus

Máris belekötöttek az Instagram-lány nagy port kavart sztorijába

Persze, hogy lett folytatása a viharos történetnek.

Emlékeznek Essena O’Neill sztorijára? Hát már hogyne emlékeznének, hiszen tegnap írtuk meg!

A gyönyörű ausztrál tinédzser feltárta az „Instagram-lányok” titkait: sírásba torkolló szenvedélyes videóban mondta el, hogy az egész közösségi médiás karrierje egy nagy hazugság volt.

De lehet, hogy maga a kifakadás is kamu?

Egy amerikai ikerpár legalábbis erre utal. Nina és Randa Los Angelesben ismerkedett meg Essenával, és éppen az amerikai városhoz kapcsolódó részletek miatt érzik úgy, hogy az Instagram-lány sztorija nem kerek.

Az ikrek szerint a videóból az derül ki, Essenát sztárként fogadták Amerikában, holott (mint azt saját válaszvideójukban elmondják) a valóság az, hogy a lány nem azért volt LA-ben, hogy modellügynökségekkel tárgyaljon, de még csak nem is dolgozott, hiszen vízummal sem rendelkezett (ezen a ponton mondjuk az ikrek sztorija is sántít), hanem csak pihenni ment oda.

Szerintük Essena nem karrierokokból gyűlölte meg Los Angelest, hanem egy – másik ismert közösségi médiás iránti – szerelem miatt. Boldog volt és lelkes, ám kapcsolata a sráccal véget ért, így aztán Essena csalódott a városban is.

(A magunk részéről nem érezzük, hogy ez bármit is változtatna Essena mondanivalójának lényegén –  az Instagram-karrierre vonatkozó állításait ezzel még nem cáfolták meg a lányok. Lehet, hogy csak az Instagram-lobbi támogatja őket? Biztos, hogy lesz folytatás.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik