Élet-Stílus

Tűket és borotvapengéket találtak a gyerekeknek osztogatott csokikban

Régóta ijesztgetik Halloween idején az amerikai szülőket azzal, hogy egyesek képesek tűket, pengéket és egyéb veszélyes tárgyakat elrejteni az édességekbe, amiket az ünnep idején a csokoládékat gyűjtő gyerekeknek adnak oda. Idén ezek a rémtörténetek több helyen is valóssággá váltak – jelentette a helyi sajtó.

Egy Philadelphia közelében található kisvárosban több szülő is varrótűket talált mini Snickersekbe rejtve. Kennett Square város rendőrsége közölte: négy gyerek is kapott a veszélyes édességből. Szerencsére a hét és 12 év közötti gyerekek egyike sem nyelte le a tűket, és az esetekben senki sem sérült meg. Azt nem lehet tudni, hogy a tűvel ellátott édességeket kitől kapták.

Fotó: Kennett Square Police Department
Fotó: Kennett Square Police Department

Közben az ohiói Reynoldsburgban egy borotvapengét talált egy kislány egy  szelet csokiban, amit Halloweenkor kapott. Szülei elmondták: a pengét a gyerekük akkor vette észre, amikor beleharapott a mini Snickersbe. A helyi rendőrség vizsgálata szerint nem kitalációról van szó. A gyerek többi édességét megröntgenezték, de azokban már nem találtak idegen tárgyat.

Pengecsoki

Hasonló eset történt Nyugat-Virginiában is, ahol a Tyler-megyei rendőrség közlése szerint szintén egy borotvapengét talált egy csokiban egy aggódó anyuka, amikor átnézte a gyerekei által összegyűjtött édességeket. A rendőrök arra kérték az embereket, ellenőrizzék le a csokikat, amiket gyermekeik kaptak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik