Élet-Stílus

Beperelné férjét, hogy szexre kényszerítse

Lehetséges-e bírósági úton kényszeríteni egy férjet arra, hogy közösüljön feleségével? Ezzel a kérdéssel keresett meg egy kínai lapot egy kétségbeesett kínai nő, akivel február óta tartó házassága alatt egyszer sem feküdt le férje – írta a China Smack. A csak Liu álnéven azonosított nő elmondta: nászéjszakájukon túlságosan részeg volt ifjú férje ahhoz, hogy bármit is tudjon csinálni, és így egyedül volt kénytelen eltölteni az éjszakát. Másnap pedig a férje egy külön hálószobába költözött és azóta külön alszanak.

Liu emiatt többször is vitázott a férfival, aki azt leszámítva, hogy nem akar vele szexelni, nagyon jól gondját viseli feleségének. A nő egy idő után már azt is megkérdezte tőle, hogy esetleg nem valamilyen testi probléma miatt nem hajlandó ágyba bújni vele, de férje ezt tagadta. Ugyanakkor orvoshoz nem volt hajlandó elmenni.

A nő a Morning Postnak elmondta: egyáltalán nem akar elválni férjétől, de nagyon szeretné, ha a férfi teljesítené házastársi kötelezettségét, és közösülne vele. Liu ennek elérésére már kész lenne bíróság elé vinni az ügyet. A lap által megkérdezett ügyvédek azonban rossz hírt közöltek vele. Elmondásuk szerint a férjnek ugyan erkölcsi és jogi kötelezettsége ellátni házastársi feladatait, a bíróság nem kényszerítheti rá arra, hogy szeretkezzen feleségével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik