Élet-Stílus

A pontos fizetés mellett volt még egy feltétele a gyanúsan olcsó londoni albérletnek

fulham(960x640).jpg (Array)
fulham(960x640).jpg (Array)

A jelentkező tudta, hogy kell lennie egy csavarnak a sztoriban, de ekkorára azért nem számított.

Kétségbeesetten keresett albérletet az árak tekintetében, az utóbbi időben igen csak elszállt Londonban a 34 éves Richie Walker. Amikor az egyik albérlet-közvetítő portálon rátalált egy rövid, ám annál ígéretes hirdetésre, tudta: lennie kell valami trükknek a dologban. Amint azonban már említettük, Richie Walker kétségbeesetten keresett lakást, így kattintott a bővebb leírásért.

A hirdető egy három hálószobás, három fürdőszobás, gyönyörű kerttel körbevett, fulhami házba keresett bérlőt, mindössze egy fontnyi, jelképes összegért.

 Fulham, London (kép: Google Street View)

„A házam fő hálószobáját, szeretném kiadni egy fiatal hölgynek, vagy párnak, akik a rabszolgájukká tennének, és úgy is bánnának velem. A szobához saját, tágas fürdőszoba tartozik, és egy kisebb szoba is, ami öltözőként, vagy dolgozóként használható. Néhány szóban magamról: 63 éves férfi vagyok, korábban voltam már rabszolga, és rájöttem: azok voltak az életem legszebb napjai. Nem keresek intim, vagy szexuális kapcsolatot, sokkal inkább pénzügyi, és házi rabszolgaként képzelem el a szerepem.”

Walker valamiért úgy döntött, hogy nem keresi meg a hirdetőt, és azóta a portál is leszedte a kissé nyugtalanító hirdetést – írja a brit Metro.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik