Élet-Stílus

Zombihús miatt válnak vegetáriánussá facebookozók ezrei

A lüktető marhaszeletről készült videó valóban nem túl étvágygerjesztő.

A világ nagyvárosaiban rengeteg húsevő ember él, akik élőben soha sem látták az állatot, amit megesznek, és előfordulnak olyanok is, akik azzal sincsenek tisztában, hogy kedvenc hamburgerükben a húspogácsa nem is olyan rég egy tehénhez tartozott. Nos, közülük ezrek fogadkoznak a kínai CCTV egyik Facebook-videója alatt, hogy átállnak a vegetáriánus életformára.

A felvételt egy Shandong provinciában élő Cheng nevű nő készítette, egy szelet marhahúsról, ami úgy mozog, vagyis lüktet, mintha önálló élete lenne. Sokan úgy tippelnek, hogy a hús férgekkel van tele, de nincs igazuk. A CCTV által megkérdezett egészségügyi szakértők szerint legalábbis, a felvételen egy tökéletesen friss hússzelet látható, amiben még nem haltak el teljesen az idegvégződések.

Nightmarish: woman finds newly-purchased beef pulsatingCheng, a local woman from Sishui county, Shandong Province was shocked to discover that the slab of beef she had just purchased appeared to be beating like a heart. Understandably horrified at the situation, she chose to record the event, rather than eat it. However health experts say the meat is certainly edible and the twitching was caused by nerve endings that had not yet died. Delicious.

Posted by CCTVNews on Sunday, 28 June 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik