Élet-Stílus

Kukából kihalászott lottószelvénnyel lettek milliomosok

A szerencsés férfi biztos benne, hogy a hatalmas nyeremény se fogja megváltoztatni. Se őt, se a feleségét.

Elképesztő szerencséje volt annak az idős brit házaspárnak, akik a közelmúltban lettek először 25, majd nem sokkal később 1 millió font boldog nyertese. A 71 éves Geordie Rhodicknak és 63 éves feleségének, Bettynek, szerencséje volt. És nem csak azért, mert kihúzták a számaikat, hanem azért is, mert kis híján, szó szerint a szemétbe hajította élete legnagyobb lehetőségét.

A házaspár már hetek óta kitartóan játszik az EuroMillions elnevezésű lottójátékkal. A megjátszott számokat most is Geordie ellenőrizte, mint utóbb kiderült igen felületesen. Az idős férfi ugyanis arra jutott a számok ellenőrzése után, hogy nem nyertek semmit. “Régóta próbálkozunk már, szóval szerintem érthető, hogy csalódott voltam amiatt, hogy nincs találtunk” – mondta a férfi, aki ezután bosszúsan a kukába vágta a szelvényeket.


Kép forrása: pressandjournal.co.uk

Betty azonban nem hagyta annyiban. Kihalászta a szelvényeket, majd másnap délelőtt elsétált abba a lottózóba, ahol Geordie játszott. “Egy pultos lánynak adtam a szelvényeket, aki kisvártatva közölte velem, hogy gratulál, mert 25 fontot nyertem” – emlékszik vissza az asszony, majd hozzáteszi, a szelvényt ezután megnézte az üzletvezető is, majd rámszólt, hogy üljek le. “Azt mondta, hogy fel kell hívnunk a nagy nyerteseknek fenntartott vonalat, mert úgy tűnik egymillió fonttal lettünk gazdagabbak.”

Bár a házaspár nagyon örül a nyereménynek, azt mondják, a gigantikus összeg nem változtat az életükön. “Egy részét szeretnénk rászorulóknak adományozni, a fennmaradó összeget pedig egyenlő mértékben osztjuk szét saját magunk és a gyerekeink között” – mondják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik