Élet-Stílus

Saját apjához megy feleségül a 18 éves lány

esküvő (esküvő, )
esküvő (esküvő, )

A kamasz szerint nincs abban semmi furcsa, ha két szerelmes egy idő után összeköti az életét.

“Amikor kisebb voltam, folyton arról ábrándoztam, hogy ha eljön az ideje, világra szóló esküvőm lesz majd. Azóta eltelt jó pár év, és már tudom, hogy ha két ember igazán szereti egymást, akkor a papír az utolsó, ami számít” – mondja a 18 éves kamaszlány, aki a napokban azzal keltett feltűnést, hogy a New York Magazinban felvállalta: édesapjával folytat szerelmi viszonyt.

A nagy port kavaró írásban a neve elhallgatását kérő lány meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogyan bonyolódott szerelmi viszonyba azzal a férfival, akinek az életét köszönheti. Elárulta, 16 éves koráig egyszersem találkozott édesapjával. “Az interneten találtam rá, beszélgetni kezdtünk, és meggyőztem, hogy jöjjön el hozzánk látogatóba. Belement. Amikor először megláttam, az volt az első gondolatom, hogy “Úristen, milyen jól néz ki” – mondja a lány, aki – miután édesanyja kórházba került – az apjához költözött.

Elmondása szerint ekkor kerültek egymáshoz közel annyira, hogy végül az apja vette el a szüzességét. “A legtöbben elmebetegnek néznek minket amiatt, ami köztünk van. Pedig állítom, még a legjobb kapcsolatokban sincs olyan szoros kötelék a felek között, mint közöttünk.” A fiatal lány, aki anyja előtt még titkolja vérfertőző kapcsolatát, az interjúban elárulta azt is, édesapja szülei pontosan tudják, milyen kapcsolat fűzi őt a fiukhoz, mégis támogatják a viszonyukat. “Azt mondják, a legfontosabb az, hogy boldogok legyünk együtt, és mi azok vagyunk.”

Mint kiderült, a kamasz egyébként hosszú távon tervez édesapjával: “Néhány hét múlva összeházasodunk, utána pedig ki tudja, talán még közös gyerekeink is lesznek majd.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik