Élet-Stílus

Karácsonyi girland: bárhova, bármiből

karácsonyi girland, dekoráció (karácsonyi girland, dekoráció, Karácsony, gasztro home)
karácsonyi girland, dekoráció (karácsonyi girland, dekoráció, Karácsony, gasztro home)

A girland a karácsony jolly jokere. 

A karácsonyi dekorációk közül az egyik kedvencem a girland: bárhová illik, lógathatjuk függőlegesen, akaszthatjuk ablakra, kilincsre, díszíthetjük vele a karácsonyfát, de akár egy polcot is dekorálhatunk vele: csak le kell hanyagul dobni. Elfér az íróasztalunkon is, de díszíthetjük vele a konyhát, a nappalit, a gyerekszobát is. A karácsony jolly jokere. A készen kaphatóak közül az idei kedvencem egy manófigurás füzér, persze csináltam is, mert a karácsony girland nélkül olyan, mint a szerda este Szulejmán nélkül.

A kenderzsinegre felfűzött szárított narancskarikákat nem is mutatom, annyira alap. A dús, alapanyag zabáló füzéremet azért megmutatom, szép lett, a konyhába akasztottam fel:

 

A girlandokat nem kell túlgondolni, ehhez nem kell más, mint néhány méter jópofa szalag, toboz és egész fahéj. A piros kockás szalag nosztalgikus hangulatot teremt, akinek van kedve, a tobozokhoz tűzhet kis fenyőágakat is, én utálom, ha hullik.

 

Miből lesz a cserebogár? Amikor megvettem a három darab natúr-fehér falemez fát, fogalmam sem volt, mi lesz belőle. Pontosabban csalódott voltam, mert azt hittem, füzért vettem és itthon derült ki, hogy ez három különálló fácska. Végül girland lett belőle, a papírgolyók a hópelyheket imitálják, már nem így csinálnám, de akkor még nem találtam meg a kreatív boltban a zsenília golyókat. Önök azt használják!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik