Élet-Stílus

Beteg testvére kedvéért borotválta le a haját a hétéves

A kislány azt mondja, élete legrosszabb napja volt, amikor ötéves húgát limfómával diagnosztizálták.

Amikor a hétéves Hannah először odaállt a szülei elé azzal, hogy segíteni szeretne a leukémiás húgának, Andrea és Dan Gorsegner könnyekben törtek ki. A család akkor már két borzasztóan nehéz éven volt túl: kezdve attól, amikor megtudták, kisebbik lányuknak akut limfoid leukémiája van, a végeláthatatlan kezeléssorozatokon át addig, míg ki nem derült az ötéves kislány rákja visszavonulóban van.

De mint kiderült, nehéz időszak volt ez Natalie nővérének, Hannahnak is, aki megígérte mindig, mindenben a testvére segítségére lesz. „Egyedül találta ki azt is, hogy levágatja haját Natalie kedvéért. Azt mondta, segíteni akar, és remélte azzal, ha megválik vörös tincseitől tud is” – magyarázta a Today című amerikai műsorban a kislány édesanyja, Andrea.

Hannah-t nem érdekelte, mit gondolnak róla mások
Képek forrása: Today 

„Szeretném, ha a levágott hajamból majd parókát készítenének, ami örömet szerez majd egy beteg gyereknek” – tette hozzá Hannah, aki annak ellenére vállalta, hogy teljesen kopaszra borotválják, hogy a suliban rendszeresen csúfolták. „Nem érdekel, mondjanak, amit akarnak, én jól leszek” – zárta rövidre a vitát a határozott kislány.


Hannah testvérével, Natalie-val 

A hajvágásra szerda este került sor, New Yorkban azon a rendezvényen, amellyel a gyerekkorban kialakuló rákbetegségekre szerették volna felhívni a figyelmet. Hannah másnap reggel először ment új frizurájával iskolába: édesanyja aggódott, hogy csúfolni fogják emiatt, ám szerencsére nem így történt. Sőt! Az osztály állva tapsolta meg a bátor kislányt, és szinte mindenkinek volt hozzá egy kedves szava.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik