Élet-Stílus

Alkoholtérképen, hogy mennyit iszik a magyar

Szeretné tudni, hogy a világ többi nemzetéhez képest mennyi szesz csúszik le a magyarok torkán? Akkor ez a térkép önnek készült.

Hiánypótló térképre bukkantunk a Ghost int he Data oldalán, amely az alkohollal híresen belsőséges viszonyt ápoló, és ivási versenyszellemben hiányt nem szenvedő magyarok számára kötelező „olvasmány” kell hogy legyen. Az interaktív térképen rendkívül egyszerű módon tudjuk ellenőrizni, hogy hetente mennyi alkohol csúszik le a magyarok torkán, és a teljesítményt pillanatok alatt össze is tudjuk hasonlítani a világ többi országának teljesítményével.

De nem csak azt figyelhetjük meg, hogy az egyes országokban mennyi alkohol tűnik el egy hét alatt az egyes népek szájában, hanem azt is, hogy mit isznak. Egészen pontosan azt, hogy sörből, borból vagy rövid italból fogy-e e legtöbb.

Azt már most elárulhatjuk, hogy egy gyors böngészés után egyértelműen a világ „legjobbjai” között vagyunk, ami az italozást érinti. Valamint, hogy Szlovákiában jóval több rövidet gurítanak le, mint Magyarországon.

A térképet erre a linkre kattintva tudják megnézni. Jó böngészést!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik