Élet-Stílus

Tönkretette a műpénisz, de úgy érzi, megérte

Ráment az élete, hogy méretes eszközt választott, mégis minden nőnek ajánlja, annyira jó!

Van, akinél igenis lényeges a méret. Meglepő őszinteséggel vall a “F.sz Úr” fantázianevű, 20 centis műpénisszel közös történetéről egy nő. Hihetelenül negatív fordulatot vett az élete miután megrendelte a méretes eszközt, mégis úgy érzi megérte, írja egy szexuális segédeszközöket árusító webáruház termékkommentjei között:

„Azért rendeltem meg a terméket, mert a férjem, akit egyébként nagyon szerettem, sajnos nem volt túl jól felszerelve, és én teljesebb kielégülésre vágytam a hálószobában. A férjem egy hétre üzleti útra ment, szóval egy részeg pillanatban hagytam, hogy legyőzzön a kalandvágy és megrendeltem. Amikor a termék megérkezett, megrémültem a méretétől – a férjem úgy 10 centis lehet – nem is voltam biztos benne, hogy egyáltalán befér-e. Aztán egy kis síkosítóval és rengeteg türelemmel sikerült benyomnom, és ember! Nagyon megérte! Főállású háziasszonyként nem kellett dolgoznom, úgyhogy a hét hátralévő részét gyakorlatilag teljes egészében arra fordítottam, hogy az új játékommal szórakozzak.


Fotó: Thinkstock

Amikor a férjem hazaért, minden megváltozott. Először csak arra figyelt fel, hogy a ház nincs olyan gyönyörűen kitakarítva, mint máskor (korábban sok időt fordítottam a takarításra, csakhogy ezúttal mással voltam elfoglalva), de már ebből érezte, hogy valami nincs rendben. Megkérdezte például, hogy miért nem takarítottam ki a szőnyeget, mire én azzal mentegetőztem, hogy kicsit beteg voltam, de mivel már jobban érzem magam, másnap megcsinálom, s úgy tűnt, ő meg is elégedett a válasszal. Vacsorát főztem, ami jó hangulatban fogyasztottunk el, minden nagyszerűen alakult. Mindaddig amíg ágyba nem bújtunk. Bár általában túl fáradt volt esténként a szeretkezéshez, ezen az estén elég élénknek bizonyult. Izgatott kíváncsisággal fogadtam magamba, de ő néhány pillanat múlva leállt. Persze, szegény ember alig érezte, hogy bennem van, az új játékszerem eléggé kitágított. Azonnal kihúzta belőlem és ordítozni kezdett, hogy biztosan mással szeretkeztem, amíg ő távol volt. Nem vagyok elég neked? –üvöltötte. Próbáltam neki őszintén megmagyarázni mindent, de ő csak a fejét rázta: Lefogadom, hogy ezt is a szeretőd vette neked! Hogy lehettem annyira hülye, hogy megbíztam benned? Képtelen volt arra, hogy meghallgasson, így végül el kellett jönnöm tőle. Az anyámhoz költöztem.

Most is itt élek, anyámnál a tetőtérben és nincs más társaságom csak F.sz Úr. Rögtön az iskola után házasodtam, úgyhogy nincs semmilyen képesítésem, sem munka tapasztalatom, csak az érettségim, így nem találtam munkát. A gyermekim már felnőttek, de egyikük sem hajlandó beszélni velem amiatt, amit állítólag az apjukkal tettem.

De, mindennek ellenére, én mindenkinek ajánlom azt a terméket. Csak használjátok körültekintéssel!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik