Élet-Stílus

Az adóhivatalnok szerelmi szerződésén röhög az internet

Heti egy randi, harmadik féllel nincs szex, különben bünti van – többek között ezek szerepelnek a megállapodásban.

A kínai internetezők körében közröhej tárgya lett az a „szerelmi szerződés”, amelyet az adóhivatal magas rangú tisztviselője, egy bizonyos Tao Yi úr kötött a szeretőjével, egy Fan nevű hölggyel.

A márciusban született – és valahogy nyilvánosságra került, sőt azóta az egyik pekingi lapban is megjelent – kontraktus 6 pontban foglalja össze a férfi és a nő (de főleg a nő) kötelességeit a kapcsolatukban.

Az A4-es lapra, tollal írt szerződés első pontja kimondja: nincs szex harmadik féllel; ami már csak azért is érdekes, mert a hölgy állítólag férjnél volt. Ráadásul a megállapodásban rögzítették azt is, hogy 10 000 jüant (körülbelül 360 ezer forint) tartozik fizetni, aki az első pontban foglaltakat megsérti, hiszen „mentális károkat okoz” a másik félnek.

A szerződésben szerepel, hogy Tao úr fedezi a hölgy felmerülő költségeit, továbbá, hogy hetente legalább egyszer találkozniuk kell; valamint hogy a nő – BÜNTETÉS terhe mellett – nem érintkezhet a férfi munkahelyi és családi környezetével; ja, és ha netán bármelyikük szakítani szeretne, azt írásban kell jeleznie.

Tao urat a szerződés nyilvánosságra kerülése óta elbocsátották az állásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik