Élet-Stílus

Ilyen volt a Milánói Divathét

milánói divathét (milánói divathét, )
milánói divathét (milánói divathét, )

Ez lesz a divat 2014 tavaszán. Megmutatjuk a legjobb kreációkat a milánói kifutókról!

Alberta Ferretti kollekciójában a tiszta fehér, szalagokkal és színes virágos hímzéssel díszített ruhák domináltak. Ferretti szerint ezeket a bájos ruhákat Dél-Olaszország ihlette, “a föld , a nap és a tenger”. Szerintünk a kalocsai mintákra hasonlítanak a virágmotívumok.

Emilio Pucci egészen más ruhákat vonultatott fel, a bájos, virágos ruhák után itt élénk színeket, geometriai mintákat, merész formákat és anyagokat láthatunk. Az ő víziója szerint ezek lesznek a 2014-es nyári szezon meghatározói.

Max Mara pedig a minimál stílust képviselte. A divattervező Laura Lusuardi azt nyilatkozta: Elegáns nőknek ajánlja ruháit, akik szeretik az egyszerűséget.  Ceruzaszoknyákat, maszkulin kabátokat és smaragdzöld, lila, piros, fehér színeket láthatunk a modelljein.

Most is Versace rukkolt elő a legszexisebb trenddel. Skinny farmer,  bőr ceruzaszoknyák, kivágások és merész, de nőies megoldások.

A Dsquared2 két dizájnere az 50-es éveket és egy kis afrikai hangulatot mixelt össze. Náluk a mini hódít, de felbukkannak az 50-es évek kedvelt, karcsú derekat hangsúlyozó harangszoknyái is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik