Élet-Stílus

Pénisztörés lehet a vadulás vége

Azért mert nincs benne csont, még el tud törni.

Nem vicc, a törés komoly, fájdalmas és könnyebben előfordulhat, mint hinnénk. Főleg azoknál a pároknál, akik szeretnek vadul és állatiasan egymásnak esni úgy, hogy a nő van felül.

Ilyenkor elképzelhető, hogy a hímvessző kicsúszik a helyéről és már nem talál vissza oda, akadályba ütközik, hangosan reccsen és ….. íjjjjjjjj….. eltörik. A szakemberek igyekeznek hangsúlyozni, hogy a hímvesszőben nincs csont, így ha törik, akkor a barlangos testeket körülvevő kötőszöveti tok törik el – olvastuk a hír.ma-n.

Ettől persze még nem lesz kevésbé fájdalmas, vagy kínos a dolog. Ez utóbbi – mármint, hogy kínos – az egyik leggyakoribb oka annak, miért nem fordulnak a férfiak azonnal orvoshoz a problémájukkal. Pedig ha tudnák, hogy a nem kezelt pénisztörés a későbbiekben erekciós zavarokat, impotenciát és deformációt is okozhat, nem szégyenlősködnének annyian…

A pénisztörés, aminek nagysága függ a merevedés nagyságától (vagyis ernyedt pénisz nem nagyon törik) nincs tekintettel a korra, bármikor bekövetkezhet, cserébe gyógyítható. Műtéttel. A szövetek azonban még így is lassan gyógyulnak, ám pár hónapnyi pihentetés és szexmentes élet csodákat művel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik