Élet-Stílus

Étterem, kizárólag nagy mellű pincérlányokkal

mell (dekoltázs, )
mell (dekoltázs, )

Augusztus végén megnyílik Budapest – sőt Kelet-Európa – első olyan étterme, amiben a nagy mellű pincérlányoké a főszerep.

A régió első Hooters étterme, vagy ha úgy tetszik “didibárja” a budapesti Liszt Ferenc téren nyílik meg augusztus végén. A hálózat magyarországi indulásáról még áprilisban jelentek meg az első hírek, melyek szerint a magyar üzlet főnöke az Amerikában élő, magyar származású üzletember, George F. Hemingway fia, Alex Hemingway lesz.

A világon egyébként több tucat hasonló “didibár” nyílt már, melyek fő attrakciói a fogások helyett maguk a felszolgáló lányok, akiket a főnök Alex Hemingway személyesen választ majd ki a budapesti étterembe is. A Borsonline információ szerint eddig már több mint 4000 hölgy küldte el a jelentkezését.

Alex még a jövő heti nyitás előtt elmondta, hogy az arculatról kialakult kép, miszerint kizárólag nagy mellű lányokat foglalkoztatnak nem fedi teljes egészében a valóságot: nem a mellük mérete alapján választjuk ki őket, ennél sokkal fontosabb az, hogy kedvesek, mosolygósak és beszélgetősek legyenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik