Élet-Stílus

Galamb hozza a cipőt

Hála egy amerikai cipőgyártónak, úgy tűnik újra munkába állhattak a postagalambok.

A Jojo cipő divatosak, könnyűek és még környezettudatosak is: noha saját üzletük még nincs, a webshop – ahol bárki megtalálhatja a kedvére való surranót – már régóta üzemel. A tulajdonosok nagy szívfájdalma az volt eddig, hogy a házhozszállításhoz ezidáig nem találták meg az igazán olcsó és környezetbarát megoldást.

Egész addig, míg egy spanyol postagalamb-tenyésztővel nem hozta őket össze a sors, aki olyan madarakat tenyésztett, melyeknek semmilyen nehézséget nem okoz házhoz repíteni a Jojo cipőit. A majd’ egy kilós állatok a tenyésztő segítsége nélkül is simán elbírják az újrahasznosított csomagolásba rejtett cipőket. A különleges postásokkal a hírek szerint nemcsak a cég, de a vásárlók is elégedettek.

Arról, hogyan választották ki a madarakat, a tenyésztő véleményéről és a Jojo cipőiről készítettek egy kedves videót is. Íme:

Mielőtt azonban valaki csak azért rendelne, hogy egy vérbeli postagalamb hozza házhoz a cipőt, gyorsan szólunk, hogy a videó nem más, mint egy ügyesen összeállított vírusvideó, melynek célja – azon túl, hogy reklámozza a Jojo cipőit -, hogy felhívja a figyelmet a környezetbarát áruszállítás problémájára is. Nem mellesleg a fiúk leporoltak néhány kedves és már rég elfeledett emléket is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik