Élet-Stílus

Megcsalás a szexting?

Ártatlan szexi SMS-ek, vagy egyértelmű hűtlenség?

Miközben a mobiltelefonok és az internet életünk minden területén szép lassan nélkülözhetetlenné válik, nem meglepő, hogy ezalól a szexuális életünk sem kivétel. Már szakszó is van a virtuális térben folytatott viszonyokra: szexting. Ez a webcamszextől az ártatlan szexi SMS-ekig bezárólag tulajdonképpen bármi lehet, a lényeg, hogy virtuális térben történjen.

A szakértők még most is vitatkoznak arról, hogy a szexting elítélendő dolog-e vagy sem, ahogy nincs még egyezség arról sem, hogy egy kapcsolaton belül megcsalásnak számít-e az, ha az egyik fél egy harmadikkal szextinggel. Azok, akik a virtuális kapcsolatok mellett szólnak, azzal érvelnek, hogy a felek nem találkoznak, néhány esetben nem is ismerik egymást személyesen, így nem is lehet igazi megcsalás.

A többségnek azonban egyértelműen az. A szexológusok szerint noha a flört jót tesz az ember önbizalmának, ha valaki mindezt titokban, egy mobilon csinálja, az mindenképp aggodalomra adhat okot. A cyberszex, vagy a mobiltelefonos szexi üzenetek csak egy esetben, a távkapcsolatban tehetnek valóban a kapcsolatért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik