Élet-Stílus

BL: Könnyen nyert a MU

Sima, 2-0-ás sikert aratott idegenben a Manchester United, a német Schalke 04 vendégeként, így az angoloknak komoly esélyük van a döntőbe jutásra. A visszavágó formalitásnak tűnik.

Giggs a 67. és Rooney a 69. percben szerzett góljaival nyert 2-0-ra az AufSchalke Arenában a Manchester United.

A BL negyeddöntő első félidejében rengeteget támadtak az angolok, ám Neuer kapuson egyszer sem tudták túljuttatni a labdát.

A pihenő után a Premier League listavezetője – Ryan Giggs és Wayne Rooney révén – három perc alatt kétszer is bevette a hazaiak kapuját, s ezzel nemcsak a keddi összecsapást, de vélhetően a továbbjutás kérdését is eldöntötte.

BL, elődöntő, 1. mérkőzés:
Schalke 04 (német)-Manchester United (angol) 0-2 (0-0)

Schalke: Neuer – Uchida, Matip, Metzelder, Sarpei (Escudero 73.) – Farfán, Papadopoulos, Jurado (Draxler 83.), Baumjohann (Kluge 53.) – Raúl, Edu. Vezetőedző: Ralf Rangnick

Manchester United: Van der Sar – Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra – Valencia, Carrick, Giggs, Park Ji-Sung (Scholes 73.) – Rooney (Nani 83.), Hernández (Anderson 73.). Vezetőedző: Sir Alex Ferguson

Gólszerzők: Giggs (67.), Rooney (69.)
Sárga lap: Metzelder (34.), Sarpei (71.) illetve Fabio (58.)

A visszavágót egy hét múlva rendezik az Old Traffordon, ám kérdéses, hogy a Schalke szurkolóinak van-e még miben reménykedniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik