Élet-Stílus

Egy gól döntött Hamburgban – videó

A Hamburg hazai pályán legyőzte az Eintracht Frankfurtot a Bundesliga 19. fordulójának pénteki mérkőzésén.

A Hamburg sorozatban a harmadik győzelmét aratta, s idén zsinórban másodszor nyert 1-0-ra, lévén egy héttel ezelőtt is éppen ilyen arányban múlta felül Gelsenkirchenben a Schalkét. Újabb sikerével 30-ra növelte pontjai számát, ezzel feljött a hatodik helyre – igaz, a 19. forduló szombati játéknapján a Nürnberget fogadó Freiburg visszaelőzheti.

A Frankurt elleni meccsen a Real Madriddal hírbe hozott Ruud van Nistelrooy végig a pályán, sőt, a találkozó egyetlen góljánál akció közelben volt, a Hamburg nem neki, hanem Mladen Petricnek köszönheti a három pontot. A horvát csatár Aenis Ben-Hatira jobboldali beadása után a hosszú saroknál közelről becsúszva terelte hálóba a labdát.

Heribert Bruchhagen, az Eintracht Frankfurt vezérigazgatója sérültek hiányával magyarázta csapata zsinórban második vereségét. „A végén egyenlíthettünk volna, de nem voltunk elég pontosak, túl sok volt a hiba a játékunkban” – mondta a „főnök”. A Frankfurt nyolcadik, de ebben a fordulóban a Hoffenheim még hátrébb taszíthatja.

Bundesliga, 19. forduló:
Hamburger SV-Eintracht Frankfurt 1-0 (0-0)
Gól: Petric (65.)

Szombat:
Bayern München-1. FC Kaiserslautern, 15:30
Borussia Dortmund-VfB Stuttgart, 15:30
FSV Mainz 05-VfL Wolfsburg, 15:30
SC Freiburg-1. FC Nürnberg, 15:30
Hannover 96-FC Schalke 04, 15:30
1. FC Köln-Werder Bremen, 18:30

Vasárnap:
Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen, 15:30
1899 Hoffenheim-FC St. Pauli, 17:30

Ajánlott videó

Olvasói sztorik