Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: jól sikerült dizájnú mobilok

Szárnyával csapkodó pillangó, dupla operációs rendszerű mobil és Braille-írásos készülék, sorakoznak a változatos mobilos ötletek.

A limitált szériás LeDix Origine egy mobiltelefon és egy karóra ötvözete. Titánium házban elefántcsont berakások díszelegnek az elegáns mobilon. A gyártó, a nem éppen hétköznapi nevű Celsius X VI II szerint a műremekük egy szárnyát billegető pillangóra hasonlít leginkább.

Csúcsfogyasztó: jól sikerült dizájnú mobilok 1

Az okostelelfonokban jeleskedő HTC egy olyan megoldásra gondolt, miért ne lehetne egy mobil operációs rendszerét is megduplázni ezzel akár Androidos, akár Windowsos telefon környezetben kezelhetővé tenni.

Csúcsfogyasztó: jól sikerült dizájnú mobilok 1

Az LG készüléke akárcsak egy Nintendo DS kinyitva máris hordozható játékkonzolként funkciónál. A telefon külsején kaptak helyet a kezelőszervek a telefon számára, míg kinyitva működtethető az érintőképernyőn keresztül a játék üzemmód.

Csúcsfogyasztó: jól sikerült dizájnú mobilok 1—- Braille sms —-
A hagyományos mobilokon általában az 5-ös gombon van egy kis pöcök, hogy ehhez viszonyítva lehessen tudni a gombok elhelyezkedését. Ennek az egyszerű megoldásnak köszönhetően akár a gyengén látók is tudnak sms-ezni is. A nehézség inkább, hogyan olvassák el. A megoldás egy olyan készülék, amelyen több ezer apró tüske változtatja meg a telefon felületét.

Csúcsfogyasztó: jól sikerült dizájnú mobilok 1Az S-Vision mobilja kifejezetten a sokat prezentáló üzletembereknek készült. A mobil oldalán egy integrált LED-fényű projektor kapott helyet.

Csúcsfogyasztó: jól sikerült dizájnú mobilok 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik