Élet-Stílus

Megyeri és Németh Zidane-nal focizott – videó

Megyeri Balázs és Németh Krisztián is pályára lépett Athénban azon a keddi jótékonysági mérkőzésen, amelyet Zinedine Zidane és Ronaldo szervezett.

A szegénység elleni gálán a két sztár barátai a két magyar játékost is soraiban tudó Olimpiakosz All Star-csapatával találkoztak, a meccs 2-2-es döntetlennel végződött.

A nyáron a Fraditól igazolt Megyeri Balázs kapuját mindkétszer a portugál Ricardo Sa Pinto vette be, míg magyar klubtársa, Németh Krisztián előtt több lehetőség is adódott az első félidőben, de ezeket kihagyta. A görög csapat – amely a jelenlegi keret tagjaiból és néhány korábbi ászból állt össze – két találata Kosztasz Mitroglu nevéhez fűződött.

Olimpiakosz All Star-Zidane, Ronaldo és barátai 2-2

A 30 ezer néző bánatára Zinedine Zidane nem talált a kapuba, míg Ronaldo sérülés miatt csak a kispadról figyelte a pályán lévőket, többek között Ronald de Boert, Mahamadou Diarrát, Raúl Albiolt, Yaya Tourét, Giovanni van Bronckhorstot, valamint Nuno Gomest.

A két világbajnok, Zidane és Ronaldo jószolgálati nagykövete az ENSZ fejlesztési programjának. A mérkőzés bevételének a fele éppen ehhez a szervezethez, majd rajta keresztül a földrengés sújtotta Haitira, illetve pakisztáni árvízkárosultakhoz kerül. Az Olimpiakosz pedig görögországi segélyszervezeteknek továbbítja a rá eső részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik