Élet-Stílus

Elfogytak Wenger emberei

Az Arsenalt még az ág is húzza. A Tottenham Hotspur elleni észak-londoni derbi elbukó ágyús kompánia több kulcsjátékosa nélkül készül a Braga elleni BL-mérkőzésre.

A londoniak korábban jókora sallert kiosztottak a portugáloknak – 6-0-ra győztek az Emirates stadionban -, a visszavágó azonban még az első meccs tükrében sem ígérkezik könnyűnek. Arséne Wenger ugyanis a „B”-csapattal kell kiutazzon, hisz aki nem sérült, az épp felépülőben van.

A Spurs elleni, 3-2-re elbukott találkozón szereplő Andrej Arsavin, Robin Van Persie, Gael Clichy trió nem játszhat. A hollandnak ugyan még van szemernyi esélye – kérdés, hogyan teljesít a teszteken? -, viszont a francia hátsérülése egészen biztos nem jön rendbe, akárcsak az orosz húzódása.

A védelemben a franciák ellen az angol válogatottban is kezdő Kieran Gibbs veheti át Clichy helyét, míg az ágyéksérülése után visszatérő dán Nicklas Bendtner is szóhoz juthat, hisz a csatárok is megfogyatkoztak.

Az első számú kapus, Manuel Almunia (könyök), a középhátvéd Thomas Vermaelen (Achilles-ín) és a középpályás Abou Diaby (boka) már hosszabb ideje hiányzik, míg a fiatal Aaron Ramsey lábtörése után lábadozik.

A Bragába utazó Arsenal-keret:
Fabianski, Gibbs, Koscielny, Squillaci, Sagna, Nasri, Fabregas, Song, Wilshere, Rosicky, Walcott, Bendtner, Szczesny, Denilson, Djourou, Eboue, Chamakh, Lansbury, Emmanuel-Thomas.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik