Élet-Stílus

Terry helyettesét keresi a Chelsea

A válogatott hátvéd sérülése komolyabbnak ígérkezik a vártnál, klubja így valószínűleg megpróbálja pótolni: a Bolton védője, Gary Cahill hamarosan a Stamford Bridge-re költözhet.

A Chelsea már nyáron is követte a Wanderers futballistáját, ám a dolog azóta sürgőssé vált, ugyanis a kékek két első számú belső védője, Terry és a brazil Alex egyaránt megsérült.

A brazilra ráadásul műtét vár – a térdét fájlalja – így szombaton némi meglepetésre került a Birmingham City ellen pályára lépő csapatba (a Chelsea 1-0-ra elbukta a meccset).

Terry idegbecsípődése eleinte nem tűnt súlyosnak, ám hiába hagyta ki az angol válogatott franciák elleni barátságos találkozóját, problémái inkább fokozódtak, s a játékos elárulta, hogy már öt éve kínlódik a bajjal. Felmerült, hogy a középső védő akár márciusig nem térhet vissza, azaz a The Sunday Mirror értesülése akár igaz lehet: a bulvárlap szerint a klub januárban megszerzi az angol válogatott Cahillt.

A londoniak számára csak pénzkérdés a csere, a boltoniak elnöke, Phil Gartside ugyanis a közelmúltban elsimerte, hogy 13-15 millió fontért elengednék a játékost. Cahillért az Arsenalal és az Aston Villával versenghet a nyugat-londoni egyesület.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik