Élet-Stílus

Egygólos Honvéd-siker

A Budapest Honvéd egygólos győzelmet aratott a mérkőzés nagyobb részében emberhátrányban játszó vendég Zalaegerszeg felett a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójának szombati mérkőzésén.

Az első félidő elején jobbára a mezőnyben folyt a játék, a vendégek alig-alig veszélyeztettek, s csak akkor pörögtek fel, amikor a Honvéd megszerezte a vezetést. A ZTE rohamai nagyjából negyedóráig tartottak, a 37. percben ugyanis Szalait kiállította a játékvezető, mert utolsó emberként lerántotta a kapura törő Rouanit.

A szünet után az emberhátrányban futballozó zalaiak már nem tudtak megújulni, a hazaiak erőltették a támadásokat, a labda jóval többet volt a vendégek térfelén, de az eredmény már nem változott.

Soproni Liga, 6. forduló:
Budapest Honvéd – ZTE FC 1-0 (1-0)
Bozsik Stadion, 600 néző, V.: Vad II.
Gól: Abass (22.)
Kiállítva: Szalai (37., ZTE)
Sárga lap: Kemenes (32.), Takács Á. (57.), Danilo (83.), illetve Rajcomar (19.), Pavicevic (32.), Horváth A. (81.), Bogunovic (83.), Illés (90.), Máté (90.)
Honvéd: Kemenes – Takács Á., Cuerda, Botis, Hajdú – Abass, Coira, Akassou, Sadjo – Danilo, Rouani (Rufino, 77.)
ZTE: Vlaszák – Kovács G. (Simon A., 54.), Bogunovic, Miljatovic, Panikvar (Balázs, 75.) – Szalai, Máté, Kamber, Illés – Rajcomar (Horváth A., 43.), Pavicevic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik