Élet-Stílus

Ékszerek a technika szerelmeseinek

Csecsebecsék azoknak, akik életük minden percében büszkék arra, hogy rabul ejtette őket a technika.

Az ékszereket elnézegetve sok mindent lehetne mondani a tervezőkre, ám azt, hogy ötlettelenek lennének, azt semmiképp. A leendő tulajdonosoknak egyáltalán nem kell azon törniük a fejüket, hogyan írhatnák ki a homlokukra – hogy mindenki lássa – megszállottságukat: ha az ékszerek egyikét viselik, garantáltan mindenki tudni fog róla.

Ajándékba, vagy saját használatra, jutalom gyanánt egyformán jók, mindenki megtalálja a saját kedvencét. Itt van mindjárt az online kommunikáció egységes szimbóluma, a kukac. A jellel mindenki találkozott már, aki életében legalább egyszer e-mail írására adta a fejét, azoknak azonban, akik egy percig sem bírnak meglenni nélküle, elkészült a kukacgyűrű.

Az almás márka megszállottjainak kötelező darab az iPhone-fülbevaló, de nem mehetünk el szó nélkül a flopinyaklánc és a kurzorfülbevaló mellett sem; mindkettő igazán egyedi geekkiegészítő. Arra is gondoltak az ötletes tervezők, aki még szerelmét is a számítástechnika jegyében pecsételné meg: magának és választottjának is választhat az alkalomhoz illő jegygyűrűk közül.

AJÁNLOTT LINKEK:

10 Pieces of Georgeus Geek Jewelry (Masahble/Tech)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik