Élet-Stílus

Összevesztek a németek

Michael Ballack, a német válogatott sérülés miatt csak szurkoló vezére megsértődött és hazautazott, miután csapattársa kijelentette, ő nem adná neki vissza a kapitányi karszalagot.

A nézeteltérést az ideiglenes csapatkapitány, Philipp Lahm robbantotta ki azzal, hogy azt nyilatkozta, a csapatkapitányi karszalagtól nem szívesen válna meg, önkéntesen semmi esetre sem. Mindennek hallatán a „darab” eredeti tulajdonosa, a sérült Michael Ballack ott hagyott csapot-papot, és azonnal hazautazott a dél-afrikai vb-ről.
Sajtóértesülések szerint Lahm nyilatkozata zavart okozott a válogatottban. A játékosok többsége ugyanakkor az ideiglenes csapatkapitány mögé állt. Oliver Bierhoff, a válogatott menedzsere sajnálatosnak nevezte a történteket. Igyekezett kisebbíteni a vita súlyát, de megjegyezte, Lahm igen szerencsétlenül időzítette a kijelentését.

„A kapitányi karszalaggal kapcsolatban a döntés Joachim Löw edző kezében van” – tette hozzá Bierhoff, aki nagyon bízik abban, hogy Ballack a döntőre visszatér a csapathoz Dél-Afrikába, amennyiben a német válogatott sikerrel veszi a spanyol „akadályt” is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik