Élet-Stílus

Eriksson Fulham-edző, Hodgson kapitány lehet

A dél-afrikai világbajnokságon Elefántcsontpart csapatát irányító Sven-Göran Eriksson lehet Geráék edzője, ha a Roy Hodgson távozik.

A Gera Zoltánt is soraiban tudó Fulhamnél remélik, hogy a sikeredző, a csapatot az Európa Liga döntőjébe vezető Hodgson marad a posztján, de a klubnál arra is felkészültek, hogy esetleg távozik. A 62 éves szakembert a Liverpool csábítja, miután Rafa Benítez elhagyta az együttest, és BL-győztes olasz Internél vállalt munkát.

Egyébiránt Hodgsont – aki korábban szintén dolgozott a milánói csapatnál – az angol válogatottal is hírbe hozták, neve állítólag szerepel azon a szűk listán, amely azon edzők nevét tartalmazza, akik Fabio Capello helyébe léphetnek, amennyiben a szövetségi kapitány feláll a kispadról. Ez persze nagyban függ az angolok vb-szereplésétől.

Eriksson ősztől Gera Zoltánékat mozgathatja meg (MTI/EPA)

Eriksson ősztől Gera Zoltánékat mozgathatja meg (MTI/EPA)

Már csak az a kérdés, hogy ki lehet a Fulham következő edzője? Nos, a Sunday Mirror tudni véli a választ. A lap szerint a korábban az angol és a mexikói válogatottat, valamint a Manchester Cityt is irányító Sven-Göran Eriksson veheti át a karmesteri pálcát a londoni csapatnál, ha Hodgson a távozás mellett dönt. A svéd tréner a vb-n Elefántcsontpart válogatottját irányítja, a szerződése a dél-afrikai torna végéig szól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik