Élet-Stílus

Tévez lustálkodik az edzéseken

Rio Ferdinand, a Premier League-ben címvédő Manchester United védője szerint Carlos Tévez nem hajtott az edzéseken, amikor a MU-ban játszott.

A címvédő középső védője az ellenfél legnagyobb sztárjának, korábbi csapattársának edzésen mutatott teljesítményéről nyilatkozott a The Sun című bulvárlapnak, mintegy felvezetve a szombati manchesteri városi derbit. „Carlos érdekes egyéniség. Amikor nálunk játszott, a mérkőzésekre spórolta az energiáját, közel sem adott bele mindent az edzéseken, kizárólag a konditeremben dolgozott keményen” – mondta Rio Ferdinand, aki ellentétben Tévezzel, a gyakorlások során is igyekszik kihozni magából a maximumot.

„Nekem minden áldott nap keményen kell edzenem, hogy jó teljesítményt nyújtsak a meccseken, de nála működik, hogy a mérkőzésekre spórolja az erejét, hiszen hihetetlenül nehéz ellene védekezni” – tette hozzá a válogatott futballista. Arról nem szólnak a hírek, hogy Tévez hogyan készül a Cityben, amelyet nyár óta szolgál, ugyanakkor nem elégedett Roberto Mancini edzésmódszereivel, mivel – ahogy azt a minap elpanaszolta – az olasz edző a fárasztó szezon vége felé is olykor keményen meghatja a csapatot.

Tévez eddig 30 Premier League-mérkőzésen 21 gólt szerzett a kisebbik manchesteri együttesben, és találatai számát a hétvégén, éppen volt csapata ellen növelheti. Amúgy a szezonban két Ligakupa-meccsen már háromszor is beköszönt a MU-nak, egyszersmind bizonyította Rio Ferdinandnak: jók a módszerei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik