Élet-Stílus

Totti: Milito helyzeténél tíz kilót fogytam

A szombati Inter elleni győztes mérkőzés hajrájában visszatérő római csapatkapitány saját bevallása szerint sóbálványként követte az argentin helyzetét.

A tabellán a listavezetőt egy pontra megközelítő Roma bravúros játékkal verte a bajnok Intert, a 85. percben csereként bevetett támadó középpályás a sajtótájékoztatón – az újságírók derültségére – nem rejtette véka alá a véleményét.
„Amikor Milito a kapufára lőtt, alighanem könnyebb lettem tíz kilóval” – derült a világbajnok.

A hosszabbítás ötödik percében az Inter támadója óriási egyenlítési lehetőséget szalasztott el, a jobb kapufát találva telibe. A kimaradt helyzet nyomán a csupán a hazai frontra koncentráló (a kupában az Udinese elleni 2-0 nyomán döntő-esélyes) Roma ugyanakkor óriási lehetőség előtt áll, s amennyiben a Bajnokok Ligájában az olasz dicsőségért harcoló Inter megosztja erejét, a fővárosi csapat révbe érhet.

Ebben az esetben a 2001-es bajnokcsapat utolsó „túlélőjeként” Totti lenne a klub első olyan játékosa, aki két bajnoki címet is elhódít a rómaiakkal. Jövő hétvégén a Roma Koman Vladimir együttesével, a Barival játszik a San Nicola stadionban, míg az Inter a Bolognát fogadja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik